Skip to content

Computer & PC

Hjælp til computer

OPSÆTNING & INSTALLATION AF COMPUTER
Har du fået ny computer, men har brug for hjælp til at få den sat op, så du kan tilgå dine mails og vigtigste programmer let og enkelt? 

Så lad mig hjælpe dig. Sammen gennemgår vi dine behov og laver en opsætning, der passer til netop dig.


OPTIMERING OG VEDLIGEHOLDELSE AF COMPUTER
Er din computer blevet langsom? Eller er der kommet nye opdateringer, som skal installeres på computeren? 

Jeg gennemgår din computer og får overblik over, hvad der skal til for at øge hastigheden. Samtidig sørger jeg for, at dine programmer bliver korrekt opdateret. 


HJÆLP TIL MICROSOFT OFFICE (Word, Excel, Powerpoint & Onenote)
Vil du gerne have Microsoft Office på din computer, men har brug for hjælp til installering?

Jeg hjælper dig gerne med indkøb af program-pakken og sørger for korrekt opsætning. Samtidig kan jeg give dig en gennemgang af de enkelte programmer, så du ved, hvordan du bruger dem. 


HJÆLP TIL E-BOKS, MIT ID & NETBANK
Vores verden bliver mere og mere digital med alt fra E-boks til MitID og Netbank. Det kan gøre det svært at jonglere med de mange nye online-portaler. 

Jeg hjælper dig gerne med et overblik, så du ved, hvordan du selv flytter penge i Netbank og læser dine vigtige dokumenter i E-Boks. Jeg kan også hjælpe dig med skift fra NemID til MitID. Under hele processen arbejdes der naturligvis professionelt, og jeg gemmer ingen af dine private oplysninger. 


BACKUP AF HARDDISK
Mange har prøvet at miste feriebilleder eller andre vigtige dokumenter, fordi deres computer er gået i stykker. Har du allerede mistet filerne, er der ofte hjælp at hente via datagendannelse. Det bedste du kan gøre er dog at sikre god backup, inden skaden er sket. 

Jeg anbefaler at lave en backup af dine filer to steder; nemlig online via eksempelvis Dropbox eller Onedrive og på en fysisk harddisk. Jeg hjælper dig gerne med opsætning af begge backup-typer. Jeg kan også hjælpe med indkøb af harddisk og online lagerplads. 


DATAGENDANNELSE
Mange har prøvet at miste filer på deres computer, men selvom de kan synes tabt, kan man ofte genskabe filerne. 

Jeg har mange års erfaring i at gendanne alt fra Word-dokumenter til feriebilleder. Send din computer til mig eller tag den med til min adresse, så undersøger jeg, om netop dine filer kan genskabes. 


FJERNELSE AF VIRUS, MALWARE ELLER SPYWARE
Har du mistanke om, at du har fået virus på din computer? 

Jeg kan hjælpe dig med effektiv fjernelse af virus, så din computer igen fungerer optimalt. 


ANTIVIRUS & VIRUS FOREBYGGELSE
Rigtig mange mennesker har virus på deres computer uden at vide det. 

Det bedste du kan gøre er at forebygge virusangreb på din computer. Jeg kan hjælpe dig med opsætning af de rigtige programmer til virusforebyggelse. Samtidig fjerner jeg eventuel virus på din computer. 


OG MEGET MERE
Ovenstående er blot et udsnit af de ydelser, jeg tilbyder. Jeg løser mange IT-relaterede problemstillinger. Kontakt mig uanset dit problem – så finder vi sammen ud af, om jeg også kan løse netop din udfordring.

Få en uforpligtende snak. Lad mig ringe dig op.

Bliv ringet op

TRIN 1:
Du udfylder formularen nedenfor
TRIN 2:

Jeg ringer dig op til en uforpligtende samtale omkring dit problem
TRIN 3:

Vi aftaler pris, sted og tidspunkt
TRIN 4:

Jeg kommer hjem til dig og løser opgaven.