Skip to content

Tablet & Ipad

Hjælp til Ipad & Tablet

OPSÆTNING AF IPAD/TABLET
Når du får en ny Ipad eller Android tablet kræver det både tid og kræfter at få sat enheden op, så den fungerer godt i det daglige. 

Fortæl mig om dine behov i hverdagen. Så sørger jeg for en enkel opsætning, der gør det netop at tilgå det, du har brug for.

 

HJÆLP TIL E-BOKS, MIT ID & NETBANK
E-boks, MitID og Netbank er kommet for at blive. Men det er ikke altid ligetil at navigere i de nye portaler online. 

Jeg kan hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til at skifte fra NemID til MitID, har problemer med Netbank eller ikke kan tilgå dine vigtige beskeder i E-boks. Jeg forholder mig naturligvis professionelt og gemmer ikke dine vigtige, private oplysninger. 


BACKUP AF DINE BILLEDER OG ANDET DATA
Mange har prøvet at miste deres feriebilleder, fordi deres tablet eller iPad gik i stykker. Med en sikker backup har du altid en kopi. 

Jeg hjælper dig gerne med opsætningen af automatisk backup, så dine billeder og andre filer ikke går tabt sammen med din Ipad eller tablet.

 

KØBSRÅDGIVNING
Det kan være en jungle af finde ud af, hvilken iPad eller tablet der er den rigtige for netop dig. 

Fortæl mig om dine ønsker og behov – så rådgiver jeg dig om, hvilken enhed du bør købe. Jeg hjælper også gerne med indkøb og opsætning af dine nye enhed. 


OG MEGET MERE
Jeg trækker på mange års erfaring, når det gælder iPad og tablets. Derfor kan jeg ofte hjælpe dig, uanset hvilken udfordring du står med. Fortæl mig gerne om dit problem – så undersøger jeg, om det er noget, jeg kan løse for dig. 

Få en uforpligtende snak. Lad mig ringe dig op.

Bliv ringet op

TRIN 1:
Du udfylder formularen nedenfor
TRIN 2:

Jeg ringer dig op til en uforpligtende samtale omkring dit problem
TRIN 3:

Vi aftaler pris, sted og tidspunkt
TRIN 4:

Jeg kommer hjem til dig og løser opgaven.