Skip to content

Mobiltelefon & Tilbehør

Hjælp til mobiltelefon og tilbehør

OPSÆTNING AF TELEFON
Der kan følge mange udfordringer med, hvis du har fået en ny iPhone eller Android-telefon.

Jeg sørger for, at du kommer godt fra start. Sammen gennemgår vi hvilke apps og programmer, du har brug for på din nye telefon. Derefter sørger jeg for en enkel opsætning, så du nemt kan tilgå de funktioner, du har brug for i det daglige. 


HJÆLP TIL E-BOKS, MIT ID & NETBANK
Det er ikke altid let at navigere i en verden, der bliver mere og mere digital. 

Jeg kan hjælpe dig, uanset om du har udfordringer med at læse dine vigtige beskeder i E-boks eller har problemer med at overføre penge i din netbank. Jeg kan også hjælpe dig med overgangen fra NemID til MitID. Jeg løser naturligvis opgaven professionelt og gemmer ikke dine private oplysninger. 


BACKUP AF DINE BILLEDER OG ANDET DATA
Det er altid vigtigt, at du har backup af dine filer, så du ikke risikerer at miste dem. Det gælder også på din telefon. 

Jeg kan hjælpe dig med automatisk backup på din telefon. På den måde er dine billeder og filer sikret, hvis din telefon skulle gå i stykker. 


KØBSRÅDGIVNING
Skal du have ny telefon, men er i tvivl om, hvilken der passer bedst til dig?

Fortæl mig om dine behov. Så rådgiver jeg dig gerne om, hvilken telefon du bør købe. Jeg hjælper også gerne med indkøb af telefonen samt opsætning, så du kommer godt fra start. 


OG MEGET MERE
Mulighederne ovenfor er blot et udpluk af de udfordringer, jeg løser. Jeg har mange års erfaring med at løse telefon-relaterede problemer og kan ofte hjælpe dig, uanset hvilken udfordring du har. Kontakt mig og fortæl om netop dit problem – så finder vi ud af, om det er noget, jeg kan løse for dig.

Få en uforpligtende snak! Lad mig ringe dig op.

Bliv ringet op

TRIN 1:
Du udfylder formularen nedenfor
TRIN 2:

Jeg ringer dig op til en uforpligtende samtale omkring dit problem
TRIN 3:

Vi aftaler pris, sted og tidspunkt
TRIN 4:

Jeg kommer hjem til dig og løser opgaven.